Purpistool

Het werken met purschuim hoeft niet moeilijk te zijn. Dat het zelfs zonder knoeien kan weten veel mensen nog niet. De purpistolen zijn hiervoor gemaakt. Door het opschroeven van het doseer pistool kun je het schuim eenvoudig doseren. Daarnaast kun je de pur bewaren, omdat het pistool de purbus goed afsluit. Kortom wil je een nette purschuim klus klaren? Kies dan voor een goed purpistool!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Purpistool universeel
  Bepaal zelf de hoeveelheid purschuim die je wenst te verwerken met dit universele purpistool. Geschikt voor elke pur verwerking en elke klus. Het purpistool is eenvoudig te monteren op de purschuim bussen waardoor een gedoseerde verwerking gegarandeerd is. Je kunt dit pistool meerdere keren gebruike..
  Excl. BTW: €11,88 €14,37
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Silvergun purpistool
  De Silvergun van Illbruck is de top klasse onder de purpistolen. Elke professional zal het werken met de Silvergun een genot vinden. Sterk gedoseerd het purschuim aanbregen zonder morsen en kliederen. Dit lichtgewicht pistool kan langdurig gebruik worden zonder dat het zwaar gaat worden. De dosering..
  Excl. BTW: €69,00 €83,49
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Spuitstuk purschuimen
  Een eenmalige pur isolatie klus? Geen zin om een purpistool aan te schaffen en toch secuur willen isoleren? Dan raden wij u ons Illbruck spuitstuk aan. De gepatenteerde aansluiting zorgt er voor dat er zonder knoeien een spuitstuk geplaatst kan worden. Voor de eenmalige klus een mooie uitkomst. T..
  Excl. BTW: €2,20 €2,66