Purschuim

Purschuim (officiele naam is Polyurethaan afgekort tot PU) is een schuim wat gebruikt wordt voor het afdichten van kieren en naden tijdens bijvoorbeeld het zetten van een kozijn. Het schuim wordt ook veelvuldig toegepast om tochtkieren en naden af te dichten, om zo de isolatie waarde van huizen te verhogen. Purschuim wordt zelfs gebruikt in de artistieke sector om er de mooiste sculpturen van te maken. Kortom purschuim is op heel veel vlakken toepasbaar en makkelijk verwerkbaar. De verwerking met een goed purpistool is een eenvoudige klus die zeker ook goed door de doe-het-zelver uitgevoerd kan worden. Gedoseerd het schuim aanbrengen betekent een perfecte afdichting van kieren en naden. Toch teveel purschuim gebruikt? Geen probleem laat het goed uitharden en snijd eenvoudig het overtollige schuim weg met een scherp mesje.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Purschuim FM310 Illbruck 750ml
  Purschuim FM310 is Geschikt voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren van onder adere: scheidingswanden met verdiepingsvloeren en scheidingswanden onderling stel- en monteerruimten tussen prefab elementen aansluitnaden van nokken, kepers en dakk..
  Excl. BTW: €5,37 €6,50
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Purschuim FM330 Illbruck 880 ml
  Dit purschuim product kent een zeer elastische eigenschap. Iets wat goed van pas komt bij stelruimten en aansluitingen. Door de flexibele eigenschap van dit purschuim zal het schuim niet scheuren en dus meebewegen van de verschillende delen. Product eigenschappen: duurzaam Bestand tegen w..
  Excl. BTW: €8,70 €10,53
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Purschuim FM350 Perfect Foam
  Perfect Foam FM350, de naam zegt eigenlijk alles al. Dit schuim is toepasbaar bij bijna elke isolatie, afdichtings of opvul klus. In combinatie met een goed purpistool het ideale koppel om de klus eenvoudig en zonder kliederen te klaren. Toepasbaar ook bij lage temperaturen tot wel -10 graden! Dit s..
  Excl. BTW: €6,00 €7,26
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Spuitstuk purschuimen
  Een eenmalige pur isolatie klus? Geen zin om een purpistool aan te schaffen en toch secuur willen isoleren? Dan raden wij u ons Illbruck spuitstuk aan. De gepatenteerde aansluiting zorgt er voor dat er zonder knoeien een spuitstuk geplaatst kan worden. Voor de eenmalige klus een mooie uitkomst. T..
  Excl. BTW: €2,20 €2,66